Actuaran diversos grups en diferents carrers del poble.

 

Poli wants a cracker

 

Poli wants a cracker comença l'any 2010 transformant musica i creant-ne de bell nou. Més enllà de tot això, entén la música sobretot com a transmissor d'idees i sentiments, sense barreres ni límits

Poli Wants a Cracker  (Ses Salines, 1992) comença a cantar amb el seu pare a hotels i actes festius de poble i festes privades, també ha estat membre del grup de berbenes Pirates Pirats i cantant i clarinetista del grup "L'Orange", . Actualment ha engegat la seva carrera en solitari i és membre del grup de versions "The get ready's" . 

MONKEY DOO

monkeydoo.com

 

Vindran els següents components del grup, que ens delitaran amb el millor Swing:

Néstor Casas... veu, trompeta
Dídac Buscató... cub-baix-charles, trombó de vares, cors
Sergio Tecglen... ukelele, cors, xiulet, foca (Dr. Jazz)
 

MARINO E MARINI

Italo-swing. Bona música i diversió assegurada.

TEATRE

ROBERT CAPA 1936          

Monòleg: “La plaga”

Dramatúrgia i direcció: Sebastià Portell i Clar

Interpretació: Laura Rosselló Garcies

SINOPSI' Què diferencia els animals i les persones? És que es poden destriar? Fa mesos que el poble ha estat envaït per les rates i no hi ha manera de fer-les partir. La plaga, un monòleg de Sebastià Portell i Clar interpretat per Laura Rosselló, és una reflexió entorn del nostre present a partir del passat, que, com les rates i els fantasmes, sempre torna si no ens en sabem alliberar.

Agraïments: Apol·lònia Clar Serra, Isabel Serra Salom i Joan Serra Salom

POESIA

Grup d'alumnes saliners en torn de l'any 1926   

"Escola de vers valent" Recital poeticodidàctic

Participen: Lucia Pietrelli, Glòria Julià Estelrich, Antoni Caldentey i Pau Vadell.

Un recital poètic sobre la força de les paraules a l’hora d’educar i fer créixer una persona i un poble. Només els versos valents poden ser els fonaments d’aquella llar que ha estat i serà imprescindible en la vida de tothom: l’escola. De Blai Bonet a Ovidi Montllor, passant per molts altres poetes, un diàleg de veus creuades a favor de la paraula viva, punyent i paridora.