FES MEMÒRIA JUNIOR

Concurs escolar

Amb la intenció de fomentar la memòria familiar i col·lectiva des de la infància, i d'involucrar als nens de la nostra comunitat en el recolzament de records, “Lloc i Memòria” organitza un concurs escolar en el CEIP de Ses Salines sota el títol “Fes Memória”. El treball guanyador és publicarà en el nombre de juny de la revista local “Mirall de Popa”.


FES MEMÒRIA POST-IT

Aferra el teu record

I què passa amb aquells records dels quals no tenim constància gràfica? Quantes de les nostres experiències vitals han tingut com a escenari un carrer, cantonada, edifici o lloc del poble? Quantes anècdotes personals o col·lectives s'amaguen en algun punt del nostre espai públic? Per tal de recuperar-les, LL&M habilitarà una zona comú o vàries en diferents indrets del poble on tot aquell que ho desitgi, podrà escriure i aferrar aquests trossets de la pròpia història.


FES MEMÒRIA FILM

Records de la Plaça Major


El dia de “Lloc i Memòria” es filmarà a la Plaça Major un vídeo on tot aquell qui ho vulgui podrà contar un record que tengui sobre la Plaça Major. T'animes a explicar el teu record? Dia 5 de juliol passa per la plaça i comparteix-lo. A aquesta secció la patrocina Esquitx Multimedia.